Mari Sertai Saya

Jumaat, 14 September 2012

Hari Raya Lagi

~ hari ni ada majlis hari raya terbesar utk BHIC.. so aku decide nak pakai baju yg agak cantik la utk arini.. tak la glemer sgt pon.. tp baju tu aku pkai sekali je msa bertunang dlu.. mlm td msa capai baju tu utk di iron, hubby tegur.. nape pakai baju tu?..

eh.. tak boleh ke abg? tp dia hny diamkan diri  & memandang shj.. rasa agak terkilan & kecewa.. aku segera gantung kan semula baju tu dlm almari... dlm hati terdetik... knp? ssh sgt kah nak support isteri.. hmm.. itu lah lelaki.. kalau ada mak dsisi.. aku rasa aku lah manusia plg bahagia.. tk perlu nak dgr pendapat org lain.. 
macam pelik kan aku ceritakan di sini.. tp hny disini.. sekadar meluahkan rasa yg terbuku di hati.. skrg2nya rasa sedikit lega & tenang.. ~

2 ulasan:

Yeah, saya! berkata...

alaaa,lelaki ain. memang gitu. aku yang tak kawen ni pun mcm dah dpt agak. haha. so, wat bodo jer.. as long as tak langgar perintahNya dan t/jwb ang sbg sorg isteri, sudah. so, chill babe ^^

cik are_ien berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.